Brunei

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Brunei

Prodaje se nekretnina u Bruneju Darussalam

Brunej ili Brunejski Sultanat, službeno nazvan Nagara Brunei Darussalam, je mali narod smješten na otoku Borneo, podijeljen na dva dijela. Graniči s Malezijom i pogledom na Južnokinesko more. Poznat je po svojim plažama i tropskim šumama, od kojih su većina zaštićeni rezervati koje karakterizira velika biološka raznolikost. Glavni grad, Bandar Seri Begawan, dom je raskošne džamije Jame'Asr Hassanil Bolkiah sa 29 zlatnih kupola. Veličanstvena palača glavnog grada Istana Nurul Iman rezidencija je sadašnjeg sultana iz Bruneja. S izuzetkom obale okrenute prema Južnokineskom moru, ona potpuno graniči s Malezijom.

Prosječna kupovna cijena nekretnina za prodaju u Bruneju pala je 11% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, pokazuje indeks cijena koji je objavilo monetarno tijelo Brunei Darussalam (AMBD).

Središnja banka danas je objavila svoj prvi indeks cijena nekretnina (RPPI), koji ocjenjuje uvjete na tržištu nekretnina i prati promjene prosječne cijene stambenih nekretnina u sva četiri okruga.

AMBD je tvrdio da će indeks cijena nekretnina za prodaju u Bruneju mjeriti pristupačnost vlasništva nad kućama u Bruneju i mogao bi služiti kao makroekonomski pokazatelj gospodarskog rasta i financijske stabilnosti.

Većina transakcija nekretnina za prodaju u Bruneju su obiteljske kuće (51%), slijede kuće s terasama (22%), terasaste kuće (16%), stanovi (7%) i zemljište (4%).

Studija koju je lani provelo sveučilište u Bruneju Darussalam utvrdila je da su obiteljski odnosi i politika stambenog zbrinjavanja značajno utjecali na obrasce kupovine nekretnina na prodaju u Bruneju.

Brunej ima jedinstveno tržište nekretnina zbog prisutnosti velike ponude javnih stanova za građane.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 3313

Prodaja 2 sobe, Brunei, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

7,084,310.00HRK
Prodaja
2 sobe

100 m²
Lilium Garden ligger sentralt i et fredelig boligområde, dok femten minutters spasertur između Sides sandstrender. Tomten je povezan sa 7 luksuznih bl...
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB